Stackars raggarn

…….han lider verkligen just nu. Han kommer på gång på gång att jag kunde ha dött. Han är mycket känsligare än jag så han blir helt förtvivlad när han tänker på detta. Jag vet ju att han har rätt, men tänker istället att….-Jävlar vilken tur jag hade.

Trappan ner till källaren hade spalje, och det är det nästnäst fulaste jag vet i inredning, så jag tog bort de flesta ribborna förra gången jag bodde här. Hade jag hamnat några centimeter längre till vänster i trappan så skulle jag ha stupat med huvudet före rakt i stengolvet. 2 meter högt fall hade nog inte skallen klarat.

Raggarn passar upp mig som om jag vore en prinsessa, uppfyller minsta önskan för mig. Han åkte och köpte saltlakrits till mig….gott. Jag låg i soffan och svullade, somnade min morfinsömn….med godis i munnen. Jag snarkar ju som ett svin, så jag drog naturligtvis in godiset i lungorna….med en grym hostattack som följd. Just då önskade jag att någon bonkat en slaktmask i pannan på mig. Vidare så lagar han mat och delar i småbitar åt mig, stängt barngrinden till “helvetesstupet” och springer och jagar mig med kaffekoppen som jag ställer ifrån mig…..och glömmer vart jag ställde den.

(ska bara klämma in en sak här, för mitt eget minnes skull. Jag använder min blogg som dokumentation, om ifall att det skulle bli något…krångel…”min läkaren funderade på operation, men överläkaren rekommenderade att det skulle läka utan det”)

Idag blir det ett litet eldprov för mig…Raggarn jobbar, solen tokskiner….. problem=hur får jag på mig bikinin själv…hur kommer jag i poolen och hur fan ska jag ta mig upp ur den igen….och som en spännande fortsättning så kan man ju bara fundera över vad som skulle hända om jag inte kom upp igen…..och jag skulle somna min sköna morfinsömn? Nä, jag tror jag stannar i soffan idag också….Raggarn skulle bli så ledsen annars <3

Han har det nog så jävligt ändå….och så illa lär han nog få ha det ett bra tag till………

 

 

2 kommentarer till “Stackars raggarn

  1. Du har inte turen på din sida just nu vännen
    Kan komma förbi dig sen o hjälpa dig om du vill
    Börjar jobba kl fem

Kommentering stängd.