Slut på friden!

Nu har jag semestrat klart! Nu är det slut på friden….jag börjar blogga igen! Någon som är orolig? Någon som väntar på en käftsmäll från mig? Hahahaha…bra i så fall! Ingen går säker! 😉

Semestrat klart ja…jäklar vilken skön semester vi hade, min dotter, barnbarn och jag! Sol, bad, mat, mythos, och skratt! Perfekt! Det vi behövde alla tre! Hugo efter sitt första läsår, Jenny efter sin hjärtmuskelinflammation och jag efter alla jävla idiotiska påhopp och lögner! Fy fan vad vi var värda denna resan! Tack Kreta!

På tal om att vara värd…! Jag har bytt bil! Men näää…det tror inte alla! En del tror att Raggarn köpt bil till mig! Visst…jag är definitivt värd en bil! Men det är bara vid skilsmässor som Raggarn ger bort bilar och husvagnar och sånt! Hahahaha…! Och skilt oss har vi inte, så jag får allt köpa mina egna bilar! Och detta är verkligen MIN bil! Än en gång…!

Story om bilen….ni som inte älskar bilar ska nog hoppa över detta för ni kommer inte att fatta något i alla fall…hahaha

*************

“När Dodge släppte nyproduktionen av Chargern 2005 så blev jag kär! En sån bil ville jag ha! Så grym! Så fet! Så vulgärt stor och biffig…..men så dyr..suck! Kollade på nya Challengern och Camaron också, men ingen av dem fastnade så som Chargern gjort! Några år gick och jag skulle köpa bil. Jag hade precis sålt båd a mna bilar och var tvungen att ha något snabbt! Jag hittade en Mitsubichi Eclipse på Blocket….ok den fick duga ett tag tänkte jag. Jag åkte ner till Skövde där bilen fanns och kom dit och fick se ett totalt vrak! Den var INTE i det skick säljaren sagt. Jag blev förbannad och säljaren fick köra mig till en bilhandlare istället! Jag var ju tvungen att ha en bil!

Jag gick runt bland bilarna på gården, men fann inget jag ville ha…jag gick in i bilhallen…! Men det fanns ingen bilhall, därinne fanns bara två skrivbord…och mellan dessa skrivbord så stod en Dodge Charger R/T Hemi Daytona! Jag trodde inte mina ögon! En orange! Exakt den jag ville ha! Den jag trånat efter i så många år! Detta var ju helt klart ett tecken från ovan! Någon ville att jag skulle få min drömbil just då! -Skriv klart alla papper! Jag ska ha denna bil! Och så blev det! Jag köpte bilen och åkte hem! Lycklig! Jag och min Charger!

Vi levde lyckliga min Charger och jag…tills det en dag kom en karljävel in i mitt liv och ställde till en massa skit! Japp, sånt som ALLTID händer i mitt liv! Min ekonomi gick på knäna och jag var tvungen att sälja min älskade bil! Sorg, men han fick det bra hos en ung Stockholmskille, så jag fick ju bara gilla läget!

Men NEJ…jag gillade inte läget alls! Jag saknade min bil!

Sen har jag haft åtskilliga bilar därefter, min lilla snabba Hyundai Coupé har varit underbar, men det fattades 2 cylindrar på den! (allt under 8 cylindrar är startmotorer,,,hihi)

Och så för några månader sedan blev jag sugen på att byta bil! Inspirerad av Raggarns bilbyten och även påhejad av honom. Jag kollade runt…jag letade, jag sökte på nya, gamla, cabbar, allt möjligt… Hittade en Challenger, en vit med blå stripes…men det var inte riktigt min stil. Jag är inget för bjäfs som tvåfärgat och sånt.

Men så kom Raggarn och sa att han sett en Charger, en orange, precis som jag en gång haft! Kollade på Blocket och HÖLL PÅ ATT SVIMMA!!!!! -Men för helvete det är ju MIN bil! Han ska sälja den! Jag ska ha den!

Jag satt i bilen på väg till Landvetter, på väg på semester. Ringde till killen som jag sålt bilen till för 3 år sedan! Köpte den! Herregud…jag ville vända och skita i semestern och åka till Sthlm och hämta min bil istället! Men jag stillade mig och visste att jag skulle ha något riktigt gott när jag kom hem igen!

Och nu står den här…Min älskade Charger! Lycklig tjej…och jag har köpt bilen själv! För MINA pengar! 😉 ”

*************

~~~~Slut på bilstoryn, så nu kan ni som inte älskar bilar börja läsa igen~~~~

Det är ju ganska så komiskt att många tror att Raggarn köpt bil åt mig! År 2017…man kan ju tycka att folk ska ha fattat läget att det inte alltid är mannen i förhållandet som har pengar! Men sen slutar det komiska…! Varför i hela helvete ska det ljugas och pratas skit om mig hela jävla tiden!? Och varför i helvete tror folk på skiten?! Varför kollar ingen upp om det är sant?!

Jag har varit på 2 cruisingar nu och båda gångerna har det kommit fram folk som är “underbart goda fantastiska vänner” till Raggarns exfru…. Och de har alla blivit så förvånade över hur jävla rolig och trevlig jag är!?!?!?

-Va??! Vad menar du?

-Jo enligt henne så är du ju inte riktigt klok! Och vi har väl i det närmaste dumförklarat Göran för att han blev ihop med dig igen!

-Tack det var ju kul att du ändrat uppfattning nu då!

-Ja i jämförelse med henne så är du ju ett riktigt kap…hahaha

* Ja, så där har det låtit…inte så jävla kul att höra från folk man inte känner och som INTE KÄNNER MIG!*

Jag vet att det inte är kul att bli lämnad av den man älskar! Jag vet att man blir elak och vill förstöra! Men för helvete…det var inte JAG som var orsaken till skilsmässan! Ge dig inte på MIG!

Sådärja…då var första ettriga inslaget gjort efter semestern då…!

6 kommentarer till “Slut på friden!

 1. Jag har inte en aning om nåt, men det var väldigt roligt att träffa dig IRL och det är uppenbart att Raggarn mår bättre för var dag, det räcker så!
  Tack för en trevligt fika!
  Kram!!

 2. Tack Camilla…tack för ditt fina svar!
  Jag har heller inget otalt med henne, men hon vill inte prata MED mig, bara OM mig! Och jag börjar tröttna nu!

 3. Bilen ja ja sånt är de o jag skiter högaktningsfullt i vilket
  Vi kan iaf stoltsera med egna V8:or o slipper köra andras om vi inte vill
  Ha en fin dag min vän så ska jag ut o tampas i stallet med div otäcka djur som spindlar o skit 😂😂😂

 4. Jo det rätta svaret är EN och just den körd av mig till 99% då Peter sitter i passagerarsätet o är kartläsare 😎 döm om min förvåning då en viss person mötte oss o genast låtsades inte se denna svarta få

 5. Så glad för din skull María vet lyckan av att hitta sin drömbil och lyckan e fullständig när den äntligen står där o glänser i sin fulla prakt
  Ja lite tokiga e vi väl både du o jag och säger som dig det är V8 som gäller ❤️😂❤️
  Och kan ju som chaufför intyga vad som folk sagt när dom träffat dig in real life
  Det är farligt att bara lyssna på en part o sedan ta parti för den. Jag kände både Göran o Birgitta men har ju fått den stora äran att lära känna dig och vi har nu umgåtts ett bra tag och haft roligt tillsammans alla fyra på div upptåg. Du är en underbar människa med glimten i ögat och beundrar din ork o glädje med tanke på din sjukdom och allt skitsnack
  Har inget otalt med Birgitta men eftersom jag umgås med dig o Göran så är nog risken stor att många tror det men tror gör man i kyrkan ingen annanstans. Vet ju att de flesta inom raggarsvängen vet vilka bilar jag o Peter har och hur många äkta bandit brukar ex köra veteranbilsrallyt på Dagnys? Rätt svar är

Kommentering stängd.