Jävlar vad vi är kassa…hahaha!

Jag och Raggarn är två förståndshandikappade människor som inte kan göra något rätt! Riktiga körkhövven 😉 Och vi får allt veta det också…hahaha! Igår t.ex så kom en gubbe till firman och tölade lite. Han blev förvånad att det var jag som var Raggarns nygamla kärring. -Jag trodde det var hon den arga du gått tillbaka till! Sen fortsatte han och sa att -Du borde få Nobelpris för att du orkat vara ihop med XX i 5 år!

Herregud…säger man så till någon om hans exfruar? Jag tycker det är oförskämt mot både exen och mot Raggarn! Vad fan…han har ju varit kär i dem!!! Så elakt att säga så…undrar vad de säger om mig då…! Hon den stolliga? Raggarn skulle inte för sitt liv vilja ha denna gubbes fru, men han säger inte det till honom. Det är skillnaden…det jag tycker är så underligt…att det är ok att säga sådant till OSS!?!?!

Vidare så kan jag inte steka oxfilé. Jag steker den åt helvete för länge! Detta avgjorde en karl på en bild han såg på FB. Hahahaha…jag är för jävla bra på att laga mat! Oxfilèn ifråga var 4cm tjock, stektes på hög värme i en minut på vardera sida. Fin stekyta och ca 1cm var genomstekt av den 4cm tjocka köttbiten. Raggarn vill ha blodigt kött, men han tyckte att den kunde ha varit stekt lite till. Jag vill inte ha ljummet, halvrått kött, så min får ligga lite längre i stekpannan, men inte helt genomstekt. Sen kommer någon och säger att våra köttbitar var för mycket stekta, -Oxfile ska bara skrämmas upp i stekpannan! Ska? Vem bestämmer det? Vi som ska äta eller någon annan jöns som inte skulle äta min mat? Även här…det är ok att tala om för oss hur vår mat ska vara…men jag har då aldrig hört någon klaga på andras mat som läggs ut på FB. Varför är det ok att säga så till OSS?

Ja, jag vet inte varför det är så här! För att vi tål? För att folk tror att de kan säga vad som helst utan att vi blir sårade? Ja, jag vet faktiskt inte!?!?! Nu är ju detta med köttbiten inte något att bry sig om, det tog jag bara som ett exempel på folks irriterande sätt. Ibland lägger folk ut matbilder så man knappt kan se om de SKA äta eller om de HAR ätit och det har kommit upp igen! Riktigt grisiga tallrikar med en massa klet! Men inte fan skulle jag komma på tanken att klaga på deras mat!  Jag fattar inte!?!?!

Vi, jag och Raggarn har inga problem med att äta maten som jag eller han har lagat! Däremot så kan jag inte laga vilken mat jag vill! När jag frågade Raggarn om det var något han inte gillade så sa han att det bara var lever han inte klarade av att äta! Ok, inga problem! Lever brukar jag inte laga heller! Men….sen visade det sig att han inte gillar: Ärtor, Blomkål, Broccoli, Brysselkål, Bruna bönor, Svamp, majs, sill, …..m.m Dessutom är han allergisk mot mandel, nötter, Melon, äpple, päron, persikor , körsbär….och lite till. Så just lever var väl kanske inte hela sanningen! Han är en riktig matfeschel! Feschel…? Finns det ordet? Nej, det är nog värmländska… det betyder ungefär…ynklig, feg, rädd… mes. Matmes…hahaha…ett nytt ord!

Annars då? Joråsatt…det knallar! Jag mår bra! men det gör inte alla… Jag har luften full av vänner som mår skitdåligt just nu! Vad är det som händer egentligen? Har de mått så här länge utan att ha någon att prata med? Och så kommer jag…och lyssnar?! Folk är arga på varandra. De är arga på sig själva! De är arga på sina liv…eller besvikna på att det är som det är. Men….snälla nån…det är ju ingen annan än de själva som kan ändra på saken! Eller acceptera och gilla läget!

Och så detta jävla fenomen..Facebook! Inget annat forum har nog skördat så många ovänner som det! Jag bloggar och gör mig kanske ovän med några på detta vis, men det jag skriver står jag för även IRL. Det tror jag knappast alla gör som vräker ur sig vad fan som helst på Facebook! Det är lätt att sitta bakom tangentbordet och vara kaxig, men inte lika lätt face to face.

Oj jävlar vad jag har spytt ur mig irritation nu! Gött! Nu är det ute ur min kropp och jag kan ta och börja på ny kula igen!

Hahaha..ja…med att ta hand om ännu en väninna som mår skit! Det är tur att man har vänner som inte mår dåligt också, annars skulle jag nog inte orka! De ger mig energi till att orka finnas för de som mår skit. En som mår förbannat bra och som fyller mig med positiv energi är Raggarn! Han är ta mig tusan helt outstanding! Han skämmer bort mig med kärlek! Han finns där hela tiden med sina goa ord…med sina snälla ögon, med sitt leende…hahaha…ibland kan man nog kalla det mer som ett flin. Det är när jag kommer på honom med att stå och smygkika på mig! Han bara står där och ser korkad ut med ett flin i hela ansiktet…hahaha! Igår smög han på mig när jag lagade mat…jag kände mig iaktagen…och jodå…där stod han och filmade mig när jag dansade ensam i köket! Jävla stolle…hahaha!

Han och jag…vi som inte ens kan köpa rätt bil, eller ens laga mat som är tjänlig som människoföda…hahaha! Vi tar hand om varandra! Raggarn och jag! Jag och Raggarn! Jag älskar honom nåtsåpass! Näpå tal om det…..om man skulle ta och gå och stressa av lite…hahaha! Ha en go dag alla!

 

2 kommentarer till “Jävlar vad vi är kassa…hahaha!

Kommentering stängd.