jag har bröte rava……känns det som

satan i helvetes jävla skit vad ont jag har. ont i hela kroppen. nyckelbenet är värst, men jag är blåslagen från topp till tå. jag har garanterat brutit röven för det gör så ont så jag inte kan gå. och den friska knäskålen har jag nog spräckt. i övrigt är det inget värre fel än skrapsår och blåmärken här och där.

min basföda består nu av oxycontin och kaffe. ny röntgen om en vecka. sjukgymnastik om 4 veckor.

HELVETES JÄVLA SKIT. NÄR FAN ÄR DET SLUT PÅ OLYCKOR OCH ELÄNDE I MITT LIV

 

hur gick detta till då

full som en alika?

näääää….skapligt nykter faktisk.

Story.

en himla trevlig förfest hos oss med goda vänner. sen åkte vi ståndsmässigt till Hedekas i limousin. värsta feta bilen , så jäkla kul. Raggarn var chaffis. rockade rätt så rejält …..och sket i biverningarna jag får av att dansa. sen hemfärd. tog ett glas vin hos hultarn och Ramona på deras fina altan….skulle tro att klockan var 3 ungefär.

väl hemma började mina helvetes jävla wed-rls ben att bråka med mig. Det blir alltid så efter en danskväll. och då är det bara att börja gå. gå och gå, fram och tillbaka, oavsett hur trött jag än är. bara att promenera på runt i huset. suck.

trött som tusan, men måste gå. jag gick och blundade. jag kan nästan gå och sova samtidigt. och det var det som hände. jag blundade och hade inte min inre gps på, så jag gick rakt mot trappan till källaren. 12 trappsteg. hann att göra 2 volter innan jag var nere.  happy ending i stengolvet.

Raggarn kom rusande och var helt i upplösningstillstånd. -du ska till sjukhuset för din axel ser helt konstig ut

jag vägrade. aldrig mer sjukhus för mig. men just i natt fick jag ge mig. jag hade alltför ont för att bråka med Raggarn så han fick som han ville.

vi kom till näl och resten vet ni. kom hem klockan 10 tror jag. raggarn åkte till apoteket och hämtade medicin…..morfin och en flaska med skumt innehåll. mot förstoppng stod det på den. perfekt…den medicinen ska jag INTE TA. Förstoppning skulle ju vara perfekt just nu, för hur fan skulle jag orka skita….. det gör ju ont i varenda liten del av mig….och om jag ände skulle kunna skita…vem torkar mig i röven då….

herregud….

mer problem som just dök upp i min morfinhjärna….. vem följer med raggarn till Västerås till helgen. vi har en hel svit bokad på hotell där från torsdag till söndag. han ska ju inte behöva lida för att jag inte kan följa med. är det någon eller några som vill ta min plats. givetvis bor ni gratis om ni lovar att ta hand om min raggare.

nu ska jag resa mig upp ur stolen och gå ut och röka….jag kommer troligtvis att tända ciggen om en timme…..det går inte så fort nu

 

 

5 kommentarer till “jag har bröte rava……känns det som

 1. Ja du. Jag tror inte jag känner nån med så mycket otur som du, faktiskt.
  Var rädd om dig nu och ta medicinen mot förstoppning också. Morfin är himla bra smärtstillare, men… 😉
  Kramar!

 2. Men vad i hela friden. Du har väl tillräckligt ändå.
  Krya på dig så gott det går.
  Kramar.

 3. Ja fy faan som det kan bli stackars stackars dig
  Men vi rocka fett o åkte ståndsmässigt till Hedekas det var ju nåt positivt iaf
  Krya på dig kramar från oss på Kampstorps Gård

Kommentering stängd.