Djur o Natur i Raggarnästet!

Hur många möss finns det i centrala Munkedal? Eller hur många fanns det innan Lisbet flyttade hit?

Raggarn har slagit ihjäl ca 20 st. Lisbet har misshandlat minst 25st …till döds, minst 50 har lyckats fly med ovisst slut. Det är ca 100 möss! Fan…jag blir galen på henne! Igår höll hon på och jävlades med gardinerna…jag kollade…och jorå, en mus hade ålat sig in i fållen i nederkant av gardinen! Tänk om jag inte hittat den…!! Det finns ingen vidrigare stank än DÖD MUS!

Varför fick vi en hysterisk mördarkatt? Varför kunde vi inte ha fått en sån där som bara ligger i soffan och blir fetare och fetare?

Men lite kul är hon ju också…hahaha…eller rättare sagt Raggarn och Lisbet ihop…hahaha! Jag vaknade i morse av att det var ett jävla liv på Raggarn… Han skällde och gormade:

-UUUUT!!! Ut med dig för fan…! Ta med den jävla musen! Din dumma jävla katt jag börjar bli trött på dig nu. Måste du dra in alla du fångar?!  Är du så jävla dum så du tror jag vill leka med den där jävla musen! Du är ju för fan inte riktigt klok! ……2 minuter senare…. -Men är du här nu igen ditt dumma helvete! Ja…nu slår jag ihjäl den för dig! Annars slår jag väl ihjäl dig snart!  *SMACK*  *SKVÄTT*

Mysig kattpappa har talat! Och jag håller med honom! Men…vi älskar ju ändå denna damp-Lisbet…kärleken är bara lite naggad i kanten…hehehe!

Tänk om man ändå kunde göra något av det hon släpar hem… Nej…tänk inte ens tanken…hahahaha!

Natur då? Jorå…nu har mina rosor slagit ut! Jag planterade dem för 6 år sedan och sedan har de fått växa vilt! Troligtvis utan gödsel och definitivt utan ans. Jag tog ett rejält tag med sekatören i våras och gödslade med både kodret och blåkorn. Och satan vad de blommar! De är över två meter höga och precis fullsmockade i blommor!

Den rosa är en gammaldags ros som doftar något enormt gott!

I övrigt i naturrutan, så kan jag nömna att salladen kom fint…växte och frodades och sen kom sniglarna och skövlade allt på en natt! Inte ett blad kvar, inget, bara snigelslem! Uh…vilka vidriga djur de är! Nu vet jag attdet inte är någon ide att försöka sig på sådant! Och det behöver man inte heller…vi har världens bästa grönsakshandel här i Munkedal! “Negerfrukt” en butik nere i byn säljer de fräschaste grönsaker och frukt du kan tänka dig! Och billigt också! Jag kom därifrån med en färsk ananas, en påse tomater, en påse potatis, en Zuccini, ett salladshuvud och bigarråer…för den lilla summan 80:-. Ge oss fler arabaffärer…mer konkurrens …större utbud…lägre priser!

Men gud vilken törr blogg! Jag kommer fan inte in i skrivandet! Det sitter fast! Jag ger mig för idag…

 

 

 

3 kommentarer till “Djur o Natur i Raggarnästet!

  1. Jatack..jag önskar att Lisbet kunde uppföra sig som Grållan också!

  2. O jag gnäller på grållan
    Faan hon e ju rena drömmen ju
    Dödar släpar hem på altanen skriker att hon e hemma med fångsten lägger den sen i matskålen o väntar snällt på silverbestick o ett glad rödtjut
    Tacka vet jag grållan
    Kram på Er o jägar Lisbeth 😂😂😂

Kommentering stängd.